Apa, sursa vieții, este acum accesibilă direct din curte

E o adevărată sărbătoare ziua atunci când, în sfârșit, te poți bucura de apa curată, bună de băut, pe care o poți luat direct din curtea ta. 

Pentru cei care au trăit fără acest lux, gândul că nu mai este nevoie să meargă în alte locuri pentru a luat apa de băut și nu mai este nevoie să care gălețile pline, zi de zi, este o alinare care dă la o parte din stresul unei vieți defavorizate. 

Ne gândim la fiecare familie din comunitatea din Tărian (jud. Bihor) care trăiește în condiții defavorizate și încercăm să fim aceia care fac o diferență în orice loc  sunt puși. 

Iată că ne bucurăm împreună cu cele 2 familii din sat care au acum, în gospodăriile lor, apă potabilă. Am reușit, cu sprijinul Hope 4 Kids International și Water for Kids, să inaugurăm oficial aceste 2 pompe.

Punem acum să fim liniștit pentru că copiii vor avea acces la apă oricând și se pot bucura de ea mai ales în vremurile călduroase de vară. Părinții lor pot acum să se asigure că apa cu care spală alimentele este bună iar rufele vor fi mai curate de acum înainte. 

Le mulțumim sponsorilor noștri care au făcut posibilă această mare bucurie.

acțiune

Mai multe postări

Apa, cea mai de preț comoară

Ce bucurie să te poți sătura de apa potabilă și să nu duci grija zilei de mâine pentru a putea pregăti mâncare în condiții sigure

Bogdan, un tânăr care se remarcă

Aceasta este povestea unui băiat, povestea care poate fi a oricăruia dintre noi. El este unul dintre băieții care au reprezentat România la meciul de Rugby