Află mai multe

Antreprenoriat Social

Credem că fiecare om este înzestrat cu abilități care pot fi descoperite și valorificate, iar acest lucru poate oferi unei persoane noi perspective, speranțe și așteptări de viitor.

Centrul Sukhar este locul unde femeile și tinerele care provin din mediul defavorizat pot învăța competențe noi și pot participa la diferite sesiuni de dezvoltare personală.

Activitatea principală este cursul de croitorie unde zilnic acestea învață să croiască și să creeze diferite produse din materiale diverse pe care le pot folosi pentru uz personal dar și pentru a onora diverse comenzi pe care le primim.

Pe lângă partea de învățare noi oferim și un cadru de socializare și dezvoltare personală prin care doamnele și domnișoarele pot să participe la diferite întâlniri și training-uri pe teme legate de parenting, prevenție a traficului uman, gătit, pictură, cultură, modă și design.

Ținem cont și de nevoia de relaxare și destindere de aceea periodic organizăm ieșiri, întâlniri de socializare și activități în comunitate.