Află mai multe

Educație

Educația reprezintă cel mai important pilon în proiectele noastre. Credem că schimbarea în bine se produce prin schimbarea mentalităților și prin deprinderea de noi cunoștințe și abilități. Dorim să investim în generațiile viitoare de adulți prin Proiectul nostru de After School, un program de suport educațional pentru copiii romi si români care provin din mediul defavorizat social din comunitatea Girișu de Cris .

Zilnic, după orele de scoală, copiii participă la activități prin care sunt sprijiniți în efectuarea temelor și în recuperarea lacunelor educaționale. Investim și în dezvoltarea de abilități personale și sociale prin lecții și ateliere practice care îi ajută pe copii să învețe despre bunele maniere, igienă, educație socială și financiară, prevenirea traficului de persoane, principii de morală creștină și de viață sănătoasă.

Avem grijă și de partea de relaxare iar excursiile, participarea la diferite evenimente în comunitate și taberele de vară sunt activitățile cele mai iubite de copiii.

Nu uităm nici de părinți. Cu aceștia organizăm întâlniri regulate care au scop informativ dar și educativ prin facilitarea de diferite sesiuni cu invitați speciali, pe teme legate de viață.