Un cămin potrivit pentru o familie din comunitate

Atunci când ne uităm înapoi, la ceea ce am realizat împreună cu partenerii noștri, ne minunăm de toate lucrurile realizate. Uneori ni se pare că e foarte greu să ducem până la capăt activitățile pentru care ne avântăm prin credință, dar niciodată nu am eșuat pentru că ne-am încrezut în Dumnezeu. 

Iată că acum ne putem bucura împreună cu Aniko, Albert și cei 2 copii pentru că au un loc de adăpost potrivit pentru nevoile lor. 

Acum câteva luni ne-am apucat să le construim căsuța care le va fi căminul de acum înainte. Un loc undeva să fie cald și numai bine de stat pe timp de iarnă. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Împreună cu voluntari și ajutoare din comunitate am pus mână la mână și am construit o locuință. 

Am început de la zero și fiecare pas a fost o realizare pentru noi, spre binele familiei care acum locuiește în această casă. 

Vom sta liniștiți acum, sezonul rece poate să vină pentru că această familie va fi bine. 

Le mulțumim tuturor donatorilor și susținătorilor, în mod special Organizației Hope 4 Children International, pentru susținere. Fără sprijinul primit prin donații nu am fi putut construi această locuință. 

acțiune

Mai multe postări

Apa, cea mai de preț comoară

Ce bucurie să te poți sătura de apa potabilă și să nu duci grija zilei de mâine pentru a putea pregăti mâncare în condiții sigure

Bogdan, un tânăr care se remarcă

Aceasta este povestea unui băiat, povestea care poate fi a oricăruia dintre noi. El este unul dintre băieții care au reprezentat România la meciul de Rugby